Aviso legal

Aviso legal

Avís Legal

Propietat intel·lectual

Pragma Solucions,  és el titular dels dominis següents:

Pragma Solucions es reserva la possibilitat de dotar de normativa específica diversos continguts oferts per mitjà de les pàgines web relacionades amb aquests dominis, la qual prevaldrà sobre l’establerta en aquest avís legal en cas de discordança entre ambdós textos.Els continguts de les pàgines web relacionades amb aquests dominis són merament informatius i no tenen efectes vinculants per a Pragma Solucions. En cap cas substitueixen la publicitat legal dels actes, ni les disposicions que s’han de publicar formalment en els diaris oficiales, ni la notificació dels actes organitzats per Pragma Solucions en el marc d’un procediment administratiu.Pragma Solucions no es fa responsable dels continguts de les pàgines o els sistemes de tercers connectats als dominis de Pragma Solucions mitjançant enllaços.Tractament de dades personals En tot cas, el cessionari pot exercir, respecte a les seves dades, els drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació en l’àmbit reconegut per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre. Per exercir els drets esmentats i per a qualsevol aclariment, podeu adreçar-vos per escrit a Pragma Solucions, carrer Muntaner, 231, 1º 2ª B, 08021 Barcelona, o enviar un correu electrònic a info@pragma-solcuions.com.

  • D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’informa que les dades subministrades, inclòs el correu electrònic, pels usuaris a Pragma Solucions i que són necessàries per a la formalització, la gestió administrativa, l’execució i el desenvolupament de tota l’activitat institucional pròpia de Pragma Solucions, s’incorporaran a un arxiu de dades de caràcter personal, del qual és responsable i destinatària Pragma Solucions, i s’utilitzaran exclusivament amb les finalitats de donar resposta a les qüestions o consultes que es realitzin.
  • Pragma Solucions es reserva el dret de modificar, sense avís previ, els continguts dels dominis, com també els termes i les condicions d’aquest avís.
  • Pragma Solucions no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar d’interferències o avaries telefòniques, desconnexions del sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control.
  • Exclusió de garanties i responsabilitat
  • Tots els continguts de les pàgines web relacionades amb aquests dominis (inclosos textos, imatges, vídeos, animacions, documentació i qualsevol altre material que hi aparegui) estan protegits pels drets de propietat intel·lectual i industrial corresponents, i pertanyen a Prama Solucions o a les entitats que hi estan vinculades, o bé a tercers que n’hagin autoritzat l’ús a Pragma Solucions.

PRAGMA SOLUCIONS, SL unipersonal, amb NIF B63582761a, amb domicili social a Barcelona, carrer Joan Torras núm. 1, 4r 1a. Esta inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona Tomo 36924, Folio 113, Hoja B291856.

Cookies Politica

Cookie és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer a l’usuari.. El navegador de l’usuari memoritza cookies en el disc dur solament durant la sessió actual ocupant un espai de memòria mínim i no perjudicant a l’ordinador. Les cookies no contenen cap classe d’informació personal específica, i la majoria de les mateixes s’esborren del disc dur en finalitzar la sessió de navegador (les denominades cookies de sessió).

La majoria dels navegadors accepten com a estàndard a les cookies i, amb independència de les mateixes, permeten o impedeixen en les opcions de seguretat les cookies temporals o memoritzades.

Sense el seu exprés consentiment –mitjançant l’activació de les cookies en el seu navegador–Pragma Solucions  no enllaçarà en les cookies les dades memoritzades amb les seves dades personals proporcionades en el moment del registre.

Quins tipus de cookies pot utilitzar aquesta pàgina web?

-Cookies tècniques: Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través d’una pàgina web, plataforma o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixin com, per exemple, controlar el tràfic i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar el procés de compra d’una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de videos o so o compartir continguts a través de xarxes socials.

-Cookies de personalització: Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en funció d’una sèrie de criteris en el terminal de l’usuari com per exemple serien l’idioma, el tipus de navegador a través del com accedeix al servei, la configuració regional des d’on accedeix al servei, etc.

-Cookies d’anàlisi: Són aquelles que ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del servei ofert. Per a això s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar l’oferta de productes o serveis que li oferim.

-Cookies publicitàries: Són aquelles que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten gestionar de la forma més eficaç possible l’oferta dels espais publicitaris que hi ha a la pàgina web, adequant el contingut de l’anunci al contingut del servei sol·licitat o a l’ús que realitzi de la nostra pàgina web. Per a això podem analitzar els seus hàbits de navegació en Internet i podem mostrar-li publicitat relacionada amb el seu perfil de navegació.

-Cookies de publicitat comportamental: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que, si escau, l’editor hagi inclòs en una pàgina web, aplicació o plataforma des de la qual presta el servei sol·licitat. Aquestes cookies emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l’observació continuada dels seus hàbits de navegació, la qual cosa permet desenvolupar un perfil específic per mostrar publicitat en funció del mateix.

Cookies de tercers: La Web de Pragma Solucions pot utilitzar serveis de tercers que, per compte de Pragma Solucions recopilessin informació amb finalitats estadístiques, d’ús del Portal per part de l’usuari i per la prestació d’altres serveis relacionats amb l’activitat del Portal i altres serveis d’Internet.

En particular, aquest Portal utilitza Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc. amb domicili als Estats Units amb seu central en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d’aquests serveis, s’utilitzen cookies que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP de l’usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats en la Web Google.com. Incloent la possible transmissió d’aquesta informació a tercers per raons d’exigència legal o quan dites terceres processin la informació per compte de Google.

L’Usuari accepta expressament, per la utilització d’aquest Portal, el tractament de la informació recaptada en la forma i amb les finalitats anteriorment esmentades. I així mateix reconeix conèixer la possibilitat de rebutjar el tractament de tals dades o informació rebutjant l’ús de Cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada a tal fi en el seu navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de Cookies en el seu navegador pot no permetre-li l’ús ple de totes les funcionalitats del Portal.

Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador:

  • Chrome
  • Explorer
  • Firefox
  • Safari
  • Si té dubtes sobre aquesta política de cookies, pot contactar amb Pragma Solucions  a info@pragma-solucions.com

Leave a Comment

Name *

Email

Website